OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz 1937 tarihinde Abdurrahman GÜNDÜZ muhtarlığında inşaatına başlanmıştır.1940 yılında bitirilmiş ve 1948 yılında eğitim-öğretime açılmıştır.1960 yılında tapusu çıkmıştır.1948-1974 yılları arasında iki sınıf olarak binada ilk defa eğitim öğretim yapılmıştır.O tarihte okulda bir kitaplık bulunmaktadır.Okulumuzun duvarları, köyümüz halkından olan Manisa vali yardımcısı Yüksel AYHAN´ın önderliğinde 1976´da yaptırılmıştır.

1977-1978 tarihinde okul bölünüp, 3 sınıf ve müdür odası oluşturulmuştur.

2000 yılında Dünya Bankası ve Bayındırlık Bakanlığı´nın bütçesi ile okulumuz tadilattan geçirilmiş, şu anki görünümünü almıştır.

2009 yılı yaz tatili döneminde Bayındırlık Bakanlığı tarafından okulumuzun dış duvarları boyanmış ve bahçe duvarında yıkılmış bulunan yerler tamir edilerek duvar yükseltilmiştir.

2021 yılında ŞEHİT ABDÜLKADİR OLÇOK KÜTÜPHANESİ oluşturulmuştur.

2021 yılında TOG VAKFI ile okulumuz personeli, okulumuz dış duvarlarını boyayıp süslemişlerdir.

Etiketler :OKULUMUZ,